„1. Moldindconbank prestează serviciile sale în cadrul proiectului salarial câștigat în baza unui concurs cu cele mai bune oferte prezentate.
2. Reducerile menționate în articol sunt oferite de către compania Mastercard, pentru toate cardurile gold, platinum și elite emise în Republica Moldova, fiind valabile până pe 31.12.2018. Lista completă a partenerilor și reducerilor le gasiți aici: https://www.micb.md/data/2005/file_100227_0.pdf
3. Ce ține de avantajele obținerii unei linii de credit la card (card de credit), oferta este valabilă pentru toate cardurile salariale emise de către Moldindconbank”, se arată  în reacția instituției bancare.

Amintim că, pe lângă cele publicate, deputatul Alaiba spune că a refuzat contul de la Mondinconbank de la Parlament. „Am spus că nu am încredere în această bancă. Am banca mea și am insistat să primesc banii pe contul meu. Mi s-a zis că până în luna mai este posibil, dar după asta – nicicum. Cred că o să găsim o soluție. Pur și simplu nu vreau să am super-oferte de la banca care a spălat miliarde”, a scris deputatul PAS pe blogul său.

Citește și: Dezvăluirile deputatului Alaiba: Parlamentarii primesc salarii pe carduri cu reduceri generoase și oferte la hotelul lui Plahotniuc

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!