Fără Marina Tauber în Parlament și interdicție de a părăsi țara dacă nu susții BAC-ul: Iată cele mai „inspirate” glume de 1 aprilie

Fără Marina Tauber în Parlament și interdicție de a părăsi țara dacă nu susții BAC-ul: Iată cele mai „inspirate” glume de 1 aprilie

De la plecarea Marinei Tauber din Parlament, interdicția de a părăsi țara pentru cei care nu au susținut examenele de bacalaureat, până la apariția unui vin al cărui culoare va varia în funcție de temperatura aerului. Iata doar câteva glume, apărute astăzi, 1 aprilie, în spațiul virtual din Republica Moldova.

Nu susții BAC-ul, nu ieși din țară

„O problemă importantă pentru Republica Moldova este exodul creierilor din țară. Astfel, s-a decis ca elevii care nu reușesc să susțină examenele de bacalaureat să le fie interzisă ieșirea din Republica Moldova”, așa începe o știre de pe portalul de știri diez.

Publicitate

Totodată, autorii știrii menționează că decizia Ministerului Educației ar avea și putere retroactivă, iar de la 1 ianuarie 2020 elevii care n-au reușit să susțină examenele de bacalaureat începând cu 2015, le va fi interzisă ieșirea din țară.

„Totuși, pentru generațiile 2015-2019, le este oferită șansa să poată călători în afară dacă vor plăti un impozit unic de 20.000 lei”, se mai arată în textul știrii.

Tauber se întoarce la Jora de Mijloc

De cealaltă parte, portalul Altfel.md a publicat o știre care specifică faptul că deputata Partidului Șor, Marina Tauber ar renunța la mandatul său în Parlament retrăgându-se în Jora de Mijloc pentru că „jorenii nu-s infectați cu mercur”.

La finalul ambelor texte s-a menționat faptul că știrile trebuie tratate ca atare, acestea fiind scrise în contextul Zilei Păcălelilor.

Primul vin din lume care își schimbă culoarea

Vinăria Purcari a dat vestea că lansează în premieră vinul care își schimbă culoarea - Chromo™ Wine de Purcari.

„Chromo™ Wine de Purcari este primul vin din lume, care-și schimbă culoarea în funcție de temperatura mediului în care se află. Respectiv, ai o singură sticlă de vin și-o singură alegere de succes. Un alb, și-un roșu, într-o singură sticlă”, au scris reprezentanții Purcari pe pagina lor de Facebook.

Mai mult, aceștia au ținut să dea și o explicație referitor la schimbarea culorii băuturii.

„Cum? Temperatura mediului înconjurător este factorul determinant al culorii vinului Chromo. Fiind scos pe masă, ajungând la temperatura de până la 17°C, vinul preia culoarea roșie. Fiind pus la frigider, la rece, până la 7°C, acesta adoptă culoarea ușor-gălbuie. Anume consumatorul decide ce culoare de vin îi este potrivită cinei din acea seară. Mai puțină confuzie, mai multă delectare, mai mult vin”, au specificat cei de la Purcari.

Oricâți bani vrei, la tine pe card în doar o oră

„Scrie de câți bani ai nevoie, într-o oră primești un card bancar cu bani pe el și un abonament la HBO ca să urmărești ultimul sezon „Game of Thrones”. Acesta este mesajul platformei de finanțare „Fagura”.

„Fagura.com lansează programul „Credit pe card acasă”, unde compania se angajează să livreze carduri bancare cu bani pe ele direct la domiciliu sau la locul de muncă. Trimite un mesaj cu suma de care ai nevoie la adresa [email protected] și așteaptă-ne acasă cu buletinul de identitate. Echipa Fagura te va contacta și, în decurs de 1 oră, îți va livra un card bancar pe care vei avea suma de bani necesară”, a scris echipa Fagura.

Vin în sticlă-termos

Pe pagina de Facebook a spumantului „DOR” a apărut un anunț prin care se lansează sticla-termos „care te va răcori în zilele fierbinți de vară.”„Meteorologii ne avertizează că vara lui 2019 va fi una dintre cele mai călduroase din ultimii 15 ani. Cu această ocazie, #DOR lansează ediția limitată de vinuri albe și rosé în sticle-termos, o modalitate plăcută, utilă și practică de a avea mereu la îndemână vinul preferat #DOR, fie că mergi la picnic, la munte sau la o escapadă în sânul naturii. Este alegerea perfectă pentru perioada estivală, astfel încât să ai băutura preferată la temperatura de servire (8-12). Capacitatea sticlei este de 0,75L”, au scris cei de la Dor.

Continuarea serialului O CLONE se filmează în R. Moldova

Centrul Comercial „Shopping MallDova” a anunțat pe pagina sa de Facebook că următoarele episoade ale serialul „O Clone” se vor filma în țara noastră.

„Serialul care a ținut cu sufletul la gură milioane de telespectatori se întoarce pe marele ecrane, în 2020, sub forma unui film cu eroii preferați: Jade și Lucas. Surpriza cea mai mare este faptul că regizorii planifică să filmeze câteva secvențe și la Chișinău, în Shopping MallDova”.

Mai mult, aceștia au îndemnat internauții să fie cu ochii pe pagina lor „pentru că în următoarea săptămână vor apărea mai multe detalii despre cum poți face parte și tu din figurația filmului”.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal