Am discutat cu localnicii și am cerut colegilor ca în trei zile să înceapă lucrările de reparație capitală a întregii porțiuni. Îi rog pe șoferi și pe oamenii din Cruzești, Vadul lui Vodă, Budești și s. Buneț, care folosesc transportul public, să fie înțelegători în următoarele 2 săptămâni, cât porțiunea va fi închisă pentru lucrări. Mă voi asigura personal ca procesul să nu fie tergiversat, iar drumul să fie asfaltat calitativ”, a scris Codreanu pe pagina sa de Facebook.


În această iarnă, mai multe imagini despre starea foarte proastă a drumurilor din Budești au ajuns în atenția opiniei publice. „Eroul” principal a fost podul din această localitate, în mijlocul căruia s-au format crăpături de câțiva centimetri. La scurt timp, circulația pietonală pe acest pod a fost interzisă, ministrul Economiei și Infrastructurii dând indicații ca podul să fie verificat în regim de urgență. Autoritățile au promis atunci să impulsioneze efectuarea lucrărilor pentru reabilitarea podului.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!