În context, Codreanu a precizat că mii de oameni se plâng de prezența foișoarelor pe teritoriul zonei verzi. 

„Parcul „Valea Trandafirilor” va arăta în trei luni de zile ca o nouă perlă a orașului, cu alei, cu iluminat, cu skatepark, cu teren de fotbal, cu teren de volei, cu teren de baschet. Acele 30 de milioane care se investesc trebuie să fie încă un argument pentru dvs. ca parcul să fie curățat de „Vladimirschii Țentral”, așa ca vara copii să se vadă acolo unul pe celălalt altul fără ceața de frigărui. Aveți trei zile să interveniți. Dacă nu se dorește din partea agentului economic să fie demontate forțate”, a declarat Codreanu.

Autoritățile municipale promit că în câteva luni Parcul Valea Trandafirilor se va schimba la față. Aici vor apărea borduri noi, alei centrale asfaltate, alei secundare reabilitate, gazon, piste pentru bicicliști. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!