Doar într-o singură oră, într-un singur filtru la Nordul țării, inspectorii de patrulare au depistat doi șoferi de rută în stare de ebrietate, în timp ce transportau călători. Ambii șoferi erau angajații aceleiași firme de transport.

Inspectoratul Național de Patrulare solicită cetățenilor ca în cazurl în care observă că că șoferul are un comportament dubios, agresiv, deviază de la traictoria de deplasare, sau este tulburat să solicite oprirea transportului pentru a putea coborî. De asemenea, pasagerii sunt rugați să apeleze 112, sau să sesizeze operatorii firmei.

În primele trei luni ale anului curent s-au produs 34 accidente rutiere cu implicarea transportului de călători, soldate cu 4 persoane decedate și 45 de răniți.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!