„Dialogul a fost între partidele politice. Vreau să spun că președintele nu se va mai implica în discuții. Eu cred că noi ne-am îndeplinit sarcina care ne-am pus-o. Puteți crea majoritate parlamentară? Așezați-vă. Nu puteți, convocăm alegeri Parlamentare și gata”, a spus Dodon.

Șeful statului a anunțat că cele două partide vor continua consultările în interiorul formațiunilor și vor lua o decizie pe care o vor anunța public. 

„Eu nu aș spune că ceea ce am văzut azi este un pas spre o coaliție. Șansele sunt 50 la 50 pentru formarea unei coaliții sau alegeri anticipate”, a mai adăugat fostul lider socialist.

Amintim că astăzi socialiștii au spus că ei și democrații au și similitudini în abordarea subiectelor sociale, însă deocamdată nu poate fi vorba despre o coaliție.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!