100 mii de vizitatori lunari

Se află în sectorul Buiucani, la doar 10 minute de centrul capitalei. Amplasarea strategică și accesibilă prin intermediul transportului public asigură mall-ului un flux constant de clienți de cca 100 mii de vizitatori lunari, inclusiv cei 2000 angajați care zilnic se află în acest complex. În proximitate, se găsește Parcul Alunelul, numeroase centre de oficii, cîteva universități, saloane auto de prestigiu și alte puncte de interes care atrag de la sine potențiali clienți.

Cu o suprafață de pînă la 17 700 m2 –  destinată magazinelor și divertismentului, Zity Mall se ambiționează să devină cea mai importantă destinație de shopping și divertisment din zonă.

Mediu favorabil pentru afaceri profitabile

Asigurarea unui mediu favorabil pentru afaceri profitabile – este principalul obiectiv al Zity Mall. Acesta reprezintă un partener de încredere pentru branduri cu renume internațional ca: DeFacto, LC Waikiki, McDonald’s, Orange, Purcari, Petrom, Home&You, Kenvelo, Meli Melo, Lee Cooper, Melkior, Yves Rocher, Black Star Wear și mulți alții.

De ce să îți deschizi o afacere culinară în Foodcourt Zity Mall?

Dacă conduci o afacere în domeniul culinăriei și ai vrea s-o dezvolți în Republica Moldova, atunci zona de Foodcourt de la et.3 cu o suprafață de 3700 m2 și o capacitate de 350 locuri de ședere – reprezintă locația perfectă. Mall-ul pune la dispoziție 5 locuri de bucătării și un Foodcourt complet mobilat pentru dezvoltarea afacerii tale. Poți deschide la Zity Mall orice concept gastronomic autentic care se încadrează în tipul de restaurante Fresh food, Fast food și Family restaurant. Mai multe detalii vezi aici. (url www.zitymall.md)

Devino partenerul Zity Mall și vei intra într-o comunitate de business selectă!

Mai multe detalii vezi AICI. 

Ce primești dacă alegi chirie spații comerciale în Zity Mall (Chișinău)?

  Pentru încrederea acordată, Zity Mall oferă:

  • asistența necesară în perfectarea și desfășurarea tehnică a proiectului
  • un fit-out allowance generos pentru primul trimestru de activitate
  • promovare gratuită online și indoor

  Zona de Foodcourt Zity Mall e completată de vinoteca Purcari ce va oferi vizitatorilor o selecție excepțională de vinuri, dar și de terasa de la et.2 (deschidere mai 2019) care găzduiește două restaurante de tip Mexican si Asiatic.

  Contactează AZI echipa Zity Mall și vei beneficia de chirie preferențială pentru primul trimestru de activitate în Foodcourt-ul acestuia!

  P.

  Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.