Tinerii au spus că s-au înscris în concurs pentru a promova mișcarea și modul sănătos de viață. „Noi ne ocupăm cu antrenament de stradă. Am început asta undeva cu cinci ani în urmă. Erau barele la care bați covoarele, am început la ele. Ne antrenăm oriunde, oricând. Când ieșim cu toții, dacă mergem pe drum și vedem o bară sau un copac, încercăm ceva, filmăm și postăm pe Instagram. E o mândrie pentru părinți și bunei, că poți să fii dintr-o suburbie cât de săracă, dar dacă ai un vis și o dorință, poți să ajungi acolo unde dorești”, au povestit tinerii.


Juriul a fost uimit de talentul lor. „Mi s-a părut unul dintre cele mai bune numere de workout văzute aici, pe scenă. Merită dus și mai departe”, a spus Andi Moisescu. „E cel mai pregătit workout din Republica Moldova”, a adăugat Andra.

Iar Mihai Petre a apreciat modul în care arată băieții. „Nu-mi vine să cred că e real, zici că e desenat”, a menționat juratul cu privire la pregătirea fizică a unui tânăr din scenă. „Dacă mă epilez și eu pe piept, pot să vă ajung din urmă?”, a glumit Florin Călinescu.

Smiley a găsit propria explicație pentru performanțele moldovenilor. „Asta e când la Chișinău au mai lăsat oamenii bătătoarele de covoare”, a menționat interpretul.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!