„Ar fi super să fiu un rockstar. Viața mea ar fi mai interesantă. Fiindcă acum mă duc la școală, vin acasă, îmi fac temele. Anul trecut aveam părul mai lung, dar m-am tuns, fiindcă am vrut să am un alt stil, vreau să arăt mai elegant”, a menționat Sebastian înainte de prestație.

Deși cântă de patru ani la chitară, talentul l-a ajutat să se califice în etapa următoare cu patru de „da”. Acesta a interpretat o piesă de-a chitaristului Joe Satriani.


„Așa ar fi sunat și Joe Satriani dacă ar fi venit la această vârstă la un show de talent. Mi-a plăcut contrastul dintre cum ești tu îmbrăcat și ce ne-ai prezentat”, a declarat juratul Andi Moisescu.

„Important e ce am auzit. Și ce am auzit sună foarte bine. Nu simt nevoia să fii cu părul în ochi sau cu piele ruptă pe tine, sau pictat, sau drogat, sau beat muci. Chiar așa cred că vei avea și succes... într-o formație în care vei atrage atenția, dacă ăia se vârcolesc și se zbănțuie pe scenă, iar tu o să rămâi așa”, a adăugat Florin Călinescu.

Vezi și: Șase tineri din Moldova au impresionat juriul de la „Românii au talent”. „Asta e când la Chișinău au mai lăsat oamenii bătătoarele de covoare” (VIDEO)

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!