,,Blocul UNIREA își propune concentrarea tuturor forțelor unioniste din Republica Moldova întru promovarea dezideratului unirii. În acest context găsim oportun și imperativ necesar stabilirea unui dialog cu formațiunea politică pe care o reprezentați. Vă invităm să stabilim o întâlnire cu dumneavoastră personal, sau cu un grup de reprezentanți ai partidului dumneavoastră în vederea atingerii obiectivului de coagulare a eforturilor unioniste’’, se arată în invitația lansată de Blocul UNIREA către partidele sus menționate.

Amintim că, la 5 aprilie 2019, reprezentanții a 3 partide și 3 organizații civice unioniste au decis constituire blocului UNIREA. Noua structură își propune concentrarea tuturor forțelor unioniste din R. Moldova întru promovarea dezideratului Unirii.

Citește și: Trei partide și trei asociații obștești vor forma blocul „UNIREA”

La alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, partidele unioniste au obținut mai puțin de 2% din sufragii.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!