Din declarația PSRM de azi am înțeles că pe ei îi interesează funcții. Au trecut cu vederea orice subiect ce ține de lupta anticorupție și cu regimul oligarhic. S-au făcut că plouă. Au venit cu subiecte care divizează societatea. Ei cred că cea mai mare problemă este limba rusă. Ei consideră că NATO e vinovată de sărăcie și lipsa locurilor de muncă. Au încercat să distragă atenția de la problemele țării și au venit cu o agendă foarte diferită de ce am propus noi: să eliberăm mai întâi statul din captivitate”, a declarat Maia Sandu, adăugând că „semnalele de astăzi (n. r. - de la PSRM) au fost destul de proaste ca să ne facem speranță că e cineva acolo care are curajul să înfrunte regimul”.

Citește și: ACUM, despre condițiile socialiștilor: „Sunt complici cu democrații și nu-i interesează dezoligarhizarea statului”

În cadrul aceleiași emisiuni, co-președintele blocului ACUM, Andrei Năstase, a spus că Igor Dodon a mărturisit că schimbarea sistemului de vot a fost o greșeală.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!