„Începând cu ziua de mâine vor începe lucrările pentru modernizarea totală a iluminatului din 104 localități din țară. De mâine începe montarea pilonilor, liniilor, restabilirea unui iluminat modern care este indispensabil în satele noastre”, a declarat Șor.

Liderul partidului a adăugat că pe lângă localitățile din circumscripții, de investiții se vor bucura și toate satele din raionul Orhei:

„Vom începe să lucrăm în circumscripțiile în care am câștigat. Ne asumăm responsabilitatea pentru circumscripțiile în care a ieșit învingătoare Marina Tauber, dar și pentru satele din raionul Orhei care nu au intrat în circumscripțile noastre, dar din punct de vedere politic ne asumăm responsabilitatea și pentru aceste localități”.

"

"

Ilan Șor a garantat că lucrările de renovare și modernizare a iluminatului vor dura 12 luni. 

„Vor fi instalate câteva mii de becuri led, mii de kilometri de linii electrice. În luna următoare lucrările vor începe în 10 localități, după care vom merge mai departe”, a spus politicianul.

Șor își mai propune să amenajeze instituții medicale moderne în localitățile rurale, iar în cel de-al patrulea an de mandat va reconstrui școlile și grădinițele.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!