Dar tu ești gata să-ți aprinzi steaua pe cerul FOSFOR? Atunci participă la concursul DJ-ilor! Pentru aceasta e nevoie să: 1. lași într-un comentariu la postarea concursului din pagina FOSFOR de pe Facebook link-ul de pe SoundCloud, Youtube sau alte rețele la mixuri de ale tale; 2. povestești un pic despre tine, de cât timp te ocupi de asta și unde ai reușit deja să evoluezi; 3. partajezi acest concurs cu prietenii tăi de pe Facebook! În semifinală vor ajunge doar 6 concurenți, care vor fi selectați de către organizatori.

Ce se va întâmpla mai departe - va decide publicul, la petrecerea privată FOSFOR Pre-Party. Vei avea la dispoziție 30 de minute și o libertate creativă completă. Alege-ți cele mai bune piese, manifestă-ți tot talentul și motivează sala să danseze în ritmul tău și în ritmul FOSFOR! Și nu uita - la sfârșitul serii vor rămâne doar doi DJ. Autorii celor mai impresionante, memorabile și emoționante seturi se vor întâlni în bătălia finală, care se va desfășura exact cu o lună înainte de cea de-a cincea ediție a festivalului FOSFOR - 6 iunie.

Soarta finaliștilor va fi decisă de către oaspeții celei de-a doua FOSFOR Pre-Party. Cel mai bun DJ, în opinia publicului, va avea șansa să evolueze pe scena grandiosului festival alături de Matisse & Sadko, The Prince Karma, Volac, Teddy Killerz, Kashin și alți DJ-i moldoveni.

Nu rata ocazia de a intra în istoria celei de-a cincea ediții a festivalului de muzică electronică FOSFOR! Cum se vor desfășura etapele concursului?

  • În perioada 10-30 aprilie - acceptarea cererilor de participare;
  • 11 mai - 1st FOSFOR Pre-Party, bătălia semifinaliștilor;
  • 6 iunie - 2nd FOSFOR Pre-Party, finala;
  • Iar pe 6 iulie, te așteptăm la FOSFOR!

Apropo, la petrecere poate veni orice doritor - trebuie doar să cumpărați bilete!

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!