Polițiștii sectorului Buiucani au fost alertați în seara de 25 martie. Un tânăr de 21 de ani a fost jefuit pe strada Ștefan-Vodă din Durlești. Acestea le-a spus oamenilor legii că a fost atacat de trei indivizi în stare de ebrietate, care i-au luat giaca, telefonul mobil și portmoneul cu bani, fiind vorba de un prejudiciu de 6.500 de lei.

În urma măsurilor speciale de investigații întreprinse, suspecții au fost găsiți și reținuți în Durlești, fiind escortați la Inspectoratul de Poliție pentru audieri. Aceștia și-au recunoscut vinovăția. Unul dintre bănuiți, anterior, a fost judecat pentru infracțiuni similare.


Cei trei au vârstele cuprinse între 22 și 26 ani, sunt originari din Chișinău, Ialoveni și Dubăsari. Tinerii sunt acum cercetați pentru jaf, infracțiune care, conform legislației în vigoare, se pedepsește cu închisoare pe un termen de la cinci la șapte ani.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!