Liderul PPDA a confirmat că după cel de-al doilea tur al alegerilor locale a avut mai multe întâlniri cu primarul general interimar, Ruslan Codreanu, dar a negat faptul că acesta din urmă i-a propus funcția sa, precum a afirmat ieri Ruslan Codreanu.

„Cu ce drept ar fi putut sau poate dl. Codreanu face așa ceva? Un om ca mine, un om care are școală, care cunoaște cât de legală și onestă este aflarea dlui Codreanu în această funcție, cum credeți că aș fi putut să mă gândesc la așa ceva? Nu mi s-a propus niciodată. Poate dl. Codreanu ar fi avut ceva în capul lui. Asemenea lucru ar fi fost imposibil de realizat cu semnătura lui. De asta trebuie să se ocupe Consiliul. Poate dl. Codreanu confundă ceva. Ceea ce am discutat am fost despre ceea ce se întâmplă în Chișinău, despre deșeuri, 31 august, proiectul cu BEI”, a spus Năstase.

Ieri, în cadrul unei emisiuni televizate, primarul interimar Ruslan Codreanu a declarat că i-a propus lui Andrei Năstase funcția sa, însă liderul PPDA a refuzat propunerea.

Amintim că în urma turului II al scrutinului local din Chișinău, Andrei Năstase l-a învins pe socialistul Ion Ceban. Rezultatele alegerilor însă au fost anulate de justiție.


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!