Acesta este născut în Argentina, are 50 de ani, este un fost ofiţer pe submarin şi are propria sa afacere în Emiratele Arabe Unite şi a declarat că nu a avut nicio experienţă politică, a „respirat politică” întreaga sa viaţă.

„Foarte mulţi oameni vor să îl pună pe Mussolini pe buletinul de vot”, a declart acesta în interviul pentru Il Messaggero.

El a argumentat că nu a optat pentru numele de Mussolini, dar nici pentru prenumele său care este varianta italiană a numelui lui „Gaius Julius Caesar” - renumitul împărat roman.

Acesta a adăugat că dacă va fi ales va „apăra interesul naţional cu toate acţiunile şi voturile mele”, descriindu-se ca un „post-fascist care face referire la acele valori într-un mod non-ideologic”.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!