Femeia este și ea elevă în clasa a XII-a, în cadrul unei școli serale din capitală. 

Învinuita le spunea victimelor sale că are influență asupra persoanelor publice din cadrul instituțiilor de învățământ, inclusiv a celor responsabile de organizarea și desfășurarea examenelor de Bacalaureat, și că urma să înscrie cetățenii respectivi în lista candidaților la Bacalaureat, sesiunea 2018.

Femeia mai este acuzată că în perioada decembrie 2016 – februarie 2018, susținând că are influență asupra angajaților Direcției înregistrare a transportului şi calificare a conducătorilor auto, a pretins și primit 1100 Euro de la mai multe persoane care voiau să obțină permisul de conducere auto.

Învinuita și-a recunoscut în totalitate vina, colaborând cu organul de urmărire penală.

Dacă va fi găsită vinovată, inculpata riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 2000 la 3000 unităţi convenţionale (100.000 - 150.000 de lei) sau cu închisoare de până la 5 ani.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!