„Vreau să vă dau citire doar unui scurt alineat din Raport. „Acțiuni de îmbrâncire, pișcare și lovire la fund de către educatori. Copiii au descris și o modalitate frecventă de pedeapsă punerea în ungher cu mâinile în sus, izolarea în dormitor fără supravegherea unui adult, impunerea de a ședea la masa copiilor răi, numit etichetat de către educator.” Eu cred că nu trebuie să mai fac comentarii la acest alineat. Având această constatare pe masă, am cerut eliberarea directoarei grădiniței 177, Lucia Cazacu. Astăzi a fost semnat Ordinul de eliberare din funcție”, a declarat Codreanu. 

Amintim că la începutul acestei luni, un grup de părinți care își aduc copiii la această grădiniță s-au plâns pe faptul că educatorii au un comportament neadecvat. Potrivit acestora unii copii s-au ales și cu mâini fracturate. 

Grădinița 177 din sectorul Ciocana al capitalei este frecventată de 320 de copii. 


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!