„Gustul copilăriei”

Copilăria Marinei a avut un gust de căpșuni dulci culese din „harmanul” de după casă, de roșii rupte de pe curpănul proaspăt udat cu apa de la fântână, dar și de gustul dulciurilor proaspăt scoase din cuptor.

Improvizarea în bucătărie este „arta bucuriei”

În studioul magic unde  lucrează nu există reguli, se premeditează după poftele clienților.  Le oferă gust, imagine și desigur multă, multă pasiune.Ciocolata ne-a ales pe noi!

Pentru că fără ajutorul soțului său nu s-ar fi avântat în industria alimentară, astăzi nu ar fi putut avea o fabrică pe care să o poată gestiona. Fiind de profesie PR-ist comunicator, creativitatea i-a fost permanent aproape de suflet „Ciocolata e o formă de artă… ea m-a găsit, și totuși eu o căutam”, a dezvăluit Marina Gospodarenco.

Unde-s mulți puterea crește

Se mândrește că are alături o echipă de oameni care își cunosc bine meseria și nu pun cărțile în față atunci când creează ceva. „Lăsăm imaginația să facă ce știe ea mai bine…doar la noi totul este manual”, spune Marina.

Materia primă o importă din Italia, Belgia, iar procesul de producere îl definitivează acasă, hand made sută la sută. Are peste 1000 de forme unice în colecție. 

Mai multe detalii citește pe EA.md

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!