„Ideea acestui eveniment a venit întâmplător, așa cum vin de obicei toate marile idei, pe când pregăteam Lansarea noii game de divinuri Tribut XO și VSOP. A plăcut din start pentru că reprezintă în totalitate conceptul nostru despre produs și pentru că, completează sloganul campaniei: „dedicat celor îndrăzneți”. Așteptam doar momentul oportun și iată că… a apărut Lisnic și povestea lui îndrăzneață care ne-a inspirat să o punem în practică. Atunci când am lansat Tribut XO ne-am propus să identificăm și să scoatem în față oameni simpli, îndrăzneți, curajoși și puternici, care cred cu tărie și se dedică în totalitate pentru realizarea visele lor, indiferent de obstacolele care le ies în cale. Oameni ca Lisnic!”, au spus organizatorii de la Château Vartely. 


Într-o atmosferă relaxantă, plină de eleganță, muzică bună, gustări și invitați aleși mai mult după barbă, decât pe sprânceană, seara a debutat cu un welcome drink Taraboste. Acesta a pregătit bine terenul pentru ceea ce urma să vină, artileria grea: Rachia de Moscato, Divin VSOP și TRIBUT XO.


Prezentarea divinurilor a fost făcută chiar de oenologul companiei Château Vartely – Arcadie Foșnea, care a vorbit publicului despre cum se naște un vin și care e drumul pe care îl parcurge acesta până se transformă în DIVIN… Acea cale lungă, atent supravegheată de experți, de la vie și până în paharul de pe masă e o poveste demnă de auzit.


„Prin acest DIVIN Château Vartely aduce un TRIBUT celor ÎNDRĂZNEȚI, DEDICAȚI și CURAJOȘI! TRIBUT XO, din roada anului 2009, dar și VSOP reprezintă mândria noastră și totodată provocarea prin care spargem stereotipurile pentru că oferim consumatorilor noștri posibilitatea de a încerca un divin cu totul și cu totul diferit de ceea ce există pe piată”, a spus Arcadie Foșnea, oenolog și Director Executiv Château Vartely.

Seara a continuat cu o defilare a bărbilor. Pe un podium improvizat, în acordurile muzicale ale celor de la Cover Man MD, cei mai îndrăzneți bărboși au defilat în aplauzele publicului. Fiecărui model și barbă i-a fost asortată câte o băutură pe măsura caracterului, ca mai apoi, să fie oferite și premii pentru câștigători.


Titlul de CEA MAI ÎNDRĂZNEAȚĂ BARBĂ (aleasă de Château Vartely) i-a fost oferit lui Petru Haruță, trompetistul trupei Gândul Mîței, prezent si el la eveniment. Expertul în frizură și bărbi Constantin Lisnic a ales și el un câștigător, Stefan, ambii au plecat acasă cu premii oferite de Château Vartely.

Distracția a durat până după miezul nopții cu dansuri, concursuri și glume ca între prieteni, strînși împreună la un pahar de vorbă bună. Toată colecția de băuturi tari prezentată de Château Vartely a fost apreciată la superlativ de toți cei prezenți, fiecare din ei fiind încântați de calitatea, aroma și gustul băuturilor degustate.


P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.