„Din data de 20 aprilie ia start concursul național La La Play Voices, în cadrul căruia vor fi parcurși peste 8000 kilometri pentru a întâlni peste 700 de copii cu vârstele între 10 și 16 ani, dintre care vor fi selectați 101. Startul proiectului va fi dat la Școala de Muzică din Briceni, pentru candidații raioanelor Briceni și Ocnița, iar pe 21 aprilie, ora 14:00, la Casa de Cultură din Edineț pentru candidații raioanelor Edineț și Dondușeni”, anunță organizatorii.

Cei 101 copii selectați vor beneficia de un campus de vară complex în perioada 19-26 iulie fiind ghidați de cei mai buni experți pentru a-și dezvolta abilitățile alături de Moldovan National Youth Orchestra, într-o atmosferă inclusivă, care reflectă diversitatea etnică și socială a țării.

Proiectul de incluziune socială La La Play Voices este la a 2-a ediție, prima având loc în anul 2018. În cadrul acesteia, au fost selectați 20 de tineri și copii care au pus baza corului La La Play Voices, ce reprezintă diversitatea etnică și socială a Moldovei. Activitatea și noutățile din cadrul proiectului pot fi urmărite atât pe pagina evenimentului La La Play Voices, cât si pe pagina Moldovan National Youth Orchestra. 

Detalii pe pagina de eveniment La La Play Voices

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!