Din imaginile video se vede cum o mașină sport intră cu viteză în curbă, alunecând în derapare. Asta chiar dacă, la o mică distanță, circulau și alte autoturisme. Totul s-a întâmplat la sensul giratoriu din strada Calea Orheiului.


Inspectoratul Național de Patrulare (INP) a anunțat că s-a autosesizat în urma acestei postări video apărută pe o rețea de socializare și că urmează să identifice șoferul. „Încălcarea de către conducătorul de vehicul a prevederilor RCR, săvârşită prin manifestarea de comportament agresiv, se sancţionează cu amendă de până la 2.000 de lei, cu aplicarea a cinci puncte de penalizare sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o durată de la 20 la 40 de ore, sau cu arest contravenţional pe un termen de la trei la 15 zile, în toate cazurile cu sau fără privarea de dreptul de a conduce vehicule pe un termen de la șase luni la un an”, a precizat INP.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!