Ajutorul material unic este acordat de Primăria municipiului Chișinău, iar banii pot fi ridicați de la oficiile poștale, conform vizei de reședință, începând cu data de 22 aprilie 2019, la prezentarea buletinului de identitate.

De asemenea, peste 3600 de persoane vor beneficia de ajutoare materiale a câte 500 lei, în preajma Paștelui. Este vorba despre bătrâni, persoanele singuratice, beneficiari ai Serviciului de îngrijire socială la domiciliu din cadrul Direcției generale asistență socială și sănătate,  persoane cu deficiențe de vedere, membri ai Organizației Teritoriale Chișinău a Asociației Obștești „Asociația Nevăzătorilor din Moldova” și persoanele hipoacuzice.

Beneficiarii încadrați în aceste categorii pot ridica banii pentru ajutorul material prin intermediul oficiilor poștale ale Î.S. „Poșta Moldovei”, în perioada 15.04.2019-15.07.2019.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!