„Am spus imediat după ce a fost ales. Daţi-i o şansă. Le acord tuturor prezumţia de nevinovăţie. Tipul ăsta s-a dovedit a fi un adevărat ratat”, a spus Robert De Niro.

Întrebat de către prezentatorul emisiunii de ce publicul este atât de îndrăgostit de filmele cu gangsteri, de Niro a răspuns:

„Oamenilor le plac lucrurile în afara legii, cu excepţia faptului că avem acum un gangster aspirant la Casa Albă”, a spus De Niro.

Actorul nu s-a oprit aici și a continuat insultele la adresa șefului statului american.

 „Chiar şi gangsterii au morală şi etică. Ei au un cod şi ştiu că atunci când îşi dau cuvântul îl respectă, pentru că tot ce au este cuvântul. Tipul ăsta nici nu ştie ce înseamnă asta”, a mai spus De Niro. 

Anul trecut, Robert De Niro s-a dezlănţuit la premiile Tony, strigând de mai multe ori replici indecente la adresa lui Donald Trump. În replică, preşedintele SUA a scris pe Twitter că actorul are un „IQ scăzut”.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!