Transmit sincere felicitări domnului Volodimir Zelenski cu prilejul victoriei convingătoare obținute în turul doi al alegerilor prezidențiale din Ucraina.

Sunt convins că activitatea sa în cea mai înaltă funcție din stat va contribui la prosperarea în continuare a Ucrainei în beneficiul poporului său.

Îmi exprim speranța că relațiile seculare de bună vecinătate dintre popoarele și țările noastre, bazate pe cooperare constructivă și înțelegere reciprocă, vor continua să se dezvolte și să se consolideze cu succes.

În context, sper că în cel mai scurt timp vom avea posibilitatea de a ne vedea și discuta agenda relațiilor bilaterale”, se arată în mesajul lui Igor Dodon.

Amintim că Zelelnski a câștigat alegerile prezidențiale cu peste 73% din voturi. O hartă interactivă a votului arată că actorul a fost ales în 12 regiuni ale Ucrainei, iar Petro Poroșenko a câștigat într-o singură regiune din țară - Lviv.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!