„Plimbându-ne prin parcul „La Izvor” am descoperit această minunată „cupolă” ascunsă de ochii lumii. Așa am hotărât să reamenajăm acest loc minunat de odihnă din parcul la „La Izvor”, un loc unde sute de oameni zilnic vin să ia o gură de oxigen. Pentru început, am anunțat în cadrul echipei Acces Imobil despre proiect. Timp de 1 săptămână, am colectat de la colegi câte o donație simbolică și am pornit totul”, povestesc reprezentanții companiei.

Mobilierul, creat de un meșter cumsecade

„Apoi am dat comandă de mobilier. Masa și scaunele au fost meșterite special pentru proiect de domnul Mihai, o persoană foarte cumsecade și cu simțul umorului. Iar în acest weekend, am și executat toate lucrările de salubrizare și amenajare, la fel punând umăr de la umăr cu toți angajații companiei”, ne-au mai povestit cei de la Acces Imobil. 

10 persoane, timp de 8 ore, au reușit să reînvie această bucățică de parc. Rezultatul îl puteți urmări mai jos:

„Suntem siguri că acum, aici vor putea face un mic popas mamele cu copii mici, sau persoanele în etate la o vorbă bună atunci când vor merge la plimbare prin această zonă”, și-a exprimat bucuria echipa Acces Imobil.


P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.