„Nu pot să accept că unii funcționari să cheltuie banii publici pe mașini noi de serviciu, știind că sunt probleme mai importante în sistem.Cum poți să repeți de 4 ori procedurile de licitație doar pentru a procura automobil nou Skoda de 230 de mii de lei și să încerci să cumperi prin licitații 8,5 tone de pere olandeze, care deși sunt luate angro costă cât cele din magazin?”, a scris primarul.

Codreanu a specificat că orice demisie este rușinoasă. Totuși, el și-a exprimat speranța că  acest caz, al doilea de luna asta, să fie o lecție pentru toți funcționarii Primăriei. 

Recent, Direcția Educație, Tineret și Sport Buiucani a procurat 8.500 de kg de pere la preț de 25 de lei și 95 de bani. Contractul în sumă de 220.574 de lei a fost încheiat în data de 8 aprilie 2019.Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!