Ei joacă fotbal în campanii caritabile și învață engleza împreună. Se întâmplă într-o companie din Chișinău

Ei joacă fotbal în campanii caritabile și învață engleza împreună. Se întâmplă într-o companie din Chișinău

Să administrezi un colectiv de peste 250 de angajați nu este atât de ușor, însă deloc imposibil. Cel mai dificil probabil este să-i motivezi să se implice în campanii, în programe educative de sănătate, în activism civic, să-i fidelizezi pentru ani în șir. Asta fac cei de la „Trigor AVD” SRL, una dintre cele mai mari companii din sfera serviciilor de distribuție și logistică din Republica Moldova. Viorica Ataman, manager resurse umane din această companie, ne-a povestit despre ce înseamnă pentru ei implicare și dedicație și cum să motivezi oamenii să „iasă din fișa de post” și din obligațiile de birou măcar pentru câteva ore.

Fideli partenerilor, fideli angajaților

Publicitate

„De-a lungul celor 17 ani am reușit să stabilim parteneriate de durată cu mai multe companii internaţionale, precum: Unilever, Kimberly Clark, Ferrero, Tchibo, Philips, Chateau Vartely, Henkel, Coca-Cola etc. Absolut toate serviciile de vânzare, marketing şi trade marketing pe care le dezvoltăm sunt implementate în acord cu strategia furnizorilor şi clienţilor. Avem o flotă de transport de peste 150 de mijloace de orice capacitate, care asigură rapiditatea în livrare și o autonomie care ne dă multă încredere și perspective”, spune Viorica Ataman.

„La mine totul e bine”

„Nu vă pot descrie bucurie mai mare decât atunci când, după ce am invitat, doar în ultima jumătate de an, circa 50 dintre colegele din companie să facă o serie de investigații medicale inclusiv Testul Papa Nicolau, să primim mesaje ce ne comunică: „la mine totul e bine”. Şi nu ne miră că, aproape 40 la sută dintre angajați sunt alături de noi, deja de peste 10 ani”.

...

La început de august organizăm un alt proiect de suflet, deja cu tradiţie la Trigor. Se numeşte „Clasa I” și prin intermediul lui pregătim rechizite şcolare pentru copiii colegilor care merg în clasa I, practic toate rechizitele pentru un început frumos în lumea cunoştinţelor”, ne povestește managerul resurse umane de la Trigor AVD.

Împreună coacem cozonaci și plantăm copaci

„Anual organizăm diferite team building-uri tematice. Pe parcursul anilor am mers în diverse excursii, atât prin Republica Moldova, cât şi Ucraina, România, Bulgaria. Organizăm diferite ateliere interesante. Recent 30 de colegi din echipa Trigor au învăţat pas cu pas cum să prepare cozonaci de Paşte. Împreună mergem și să înverzim plaiul, iar primăvara aceasta, 57 de arbori au fost plantaţi pe strada Mihai Viteazu de oamenii din companie, cărora le pasă de acest oraș”, ne-a mai povestit Viorica.

Învață engleza împreună și joacă fotbal în scop caritabil

„De altfel, ne place să credem că orice instruire suplimentară dezvoltă oamenii multilateral. Astfel, împreună cu mai multe companii de traininguri din Chişinău, oferim colegilor diferite workshopuri pentru îmbunătăţirea abilităților în procesul vânzării, comunicării, negocierii, managementul resurselor umane.

...

Am demonstrat deja că engleza se învață mai ușor dacă ne motivăm și ne organizăm împreună, iar cupele sportive de caritate sunt pentru noi sărbători colective. De ani buni suntem alături de Hospices of Hope Moldova la toate evenimentele sportive organizate cu echipa de tenis de masă şi cu echipa de fotbal Trigor AVD. Ne bucură mult și de inițiativele individuale ale colegilor în campanii de caritate, care îi motivează pe ceilalți prin exemplul lor de mărinimie.”

Muncești cu pasiune? Vino în echipa noastră!

„Ne dorim ca fiecare coleg să simtă că este parte din familia mare Trigor AVD. Susţinem iniţiativele care dinamizează activitatea zilnică (tot ce înseamnă procesul de vânzare), cât şi ideile care promovează valorile sănătoase din societate. Cu mare drag deschidem brațele pentru noi colegi în echipa noastră, care să împărtăşească valorile şi viziunile companiei. Primul pas, doar să trimită CV-ul la [email protected] sau direct pe pagina noastră de Facebook.

Dacă muncești cu pasiune atunci trebuie să vii neîntârziat în echipa noastră”, te îndeamnă Viorica Ataman, manager resurse umane Trigor AVD.

...

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal