Daca vrei să afli despre noile strategii de marketing în era în care fiecare like contează, #IMCONF2019 vine cu o experiență unică dedicată marketingului prin influență aka Influencer Marketing.

În ultimii ani Influencerii au devenit un subiect dezbătut de tot mai multa lume, iar o mare parte dintre specialiștii în comunicare și promovare privesc Influencer Marketingul că pe o tactica de viitor. Acum este momentul să definim Influencer Marketing ca pe o disciplină serioasă și să adunam suficiente studii de caz pentru a optimiza strategiile și a descoperi noi unelte și idei pentru a veni în întâmpinarea nevoilor unui brand. 

Indiferent dacă desfășurați campanii de Influencer Marketing sau că investigați modalități de a utiliza acest tool, IMCONF vă vor echipa, educa și inspira să obtineți rezultate maxime.

Influencer Marketing Conference 2019 este evenimentul dedicat tuturor ariilor ce țin de influencer marketing. 

CINE PARTICIPĂ? 

-        Bloggeri și Vloggeri

-        Manageri în Comunicare

-        Directori de Marketing

-        CEO’s și Antreprenori

-        Specialișți în Advertising si Publicitate

-        Specialișți în PR

-        Freelanceri sau Consultanți

Vom aduna experți în Influencer Marketing de la noi cât și din afară, care ne vor vorbi despre campanii cu influenceri de succes și care ne vor învăța cum să utilizăm mediile sociale pentru a genera un impact cât mai mare prin intermediul lor.

La final vei putea să:

-        Identifici influencerii potriviți pentru tine

-        Diferențiezi tipuri de conținut

-        Dezvolți o relație de colaborare eficientă

-        Identifici canalele optime pentru diverse tipuri de campanii

-        Setezi obiectivele corecte

-        Măsori rezultatele campaniei de IM 

Pe toată durata conferinței Valeriu Rașcu de la Banca De Bancuri va ridica buna dispoziție, iar discuțiile panel vor fi urmate de Q&A și dezbateri, cu implicarea invitaților. Iar dacă vrei sa petreci timpul diferit, a doua zi poți merge împreună cu speakerii și influencerii la Cricova Winery, în baza biletului cu acces VIP.

Vrei să afli și tu de ce ai nevoie și cum să planifici corect o campanie cu influenceri? Ia-ți biletul acum http://bit.ly/2DsvWYo .

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!