Totodată, Air Moldova va pune la dispoziție și un specialist certificat internațional, care are dreptul să escorteze zboruri cu o astfel de încărcătură. În acest caz este vorba de securitatea antiincendiară la bordul avionului.

Spre deosebire de anii precedenți, în acest an, de Paște, politicienii și demnitarii de stat nu vor fi implicați în aducerea Focului Haric în Republica Moldova. La Ierusalim va merge o delegație a Mitropoliei Moldovei, condusă de mitropolitul Vladimir și din care vor face parte slujitori ai bisericii și enoriași. Acum câteva săptămâni secretarul Mitropoliei Moldovei, Vadim Cheibaș. susținea că toate cheltuielile de transport și cazare vor fi suportate de fiecare membru al delegației în parte.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!