Donație de 100.000 de glucometre și 32.9 milioane de lanțete

În toamna anului 2018, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale RM anunța o licitație publică în vederea aprovizionării cu 97.500 dispozitive de măsurare a glicemiei la domiciliu pentru diabeticii din Moldova.

TaiDoc Technology Corp., producătorul cunoscut și apreciat la nivel mondial, a fost onorat să câștige această licitație prin intermediul reprezentantului său autorizat, oferind cele mai mici prețuri pentru teste și să devină un partener important într-un proiect social cu autoritățile publice RM. Compania are un renume mondial, este listată la bursă, certificată ISO și CE, FDA, ceea ce reprezintă un substanțial plus de calitate pentru fiecare utilizator ai dispozitivelor TaiDoc Technology Corp.. Dispozitivul este autorizat și utilizat în Republica Moldova de peste 10 ani.

TaiDoc Technology Corp. a oferit cu titlu de donație pentru Moldova mai mult decât au solicitat autoritățile: 100.000 de glucometre performante, moderne care urmează a fi distribuite gratuit în întreaga țară. Totodată, cunoscând specificul și necesarul pentru măsurările glicemiei, TaiDoc Technology Corp. a oferit suplimentar, gratuit, aproximativ 32.9 milioane de lanțete utilizatorilor care vor primi glucometrele. 

Glucometrele CleverCheck – printre cele mai performante glucometre din lume

TaiDoc Technology Corp. a oferit gratuit diabeticilor din Moldova glucometrul CleverCheck model 4227A, un dispozitiv apreciat pe deplin de diabetici și medici din Europa, SUA, etc. pentru multitudinea de funcționalități, printre care:

• Citire rezultat în voce (producătorul a adaptat glucometrele cu limba română, potrivit pentru publicul nostru)

• Memorizare a unui număr mare de rezultate precedente, pentru monitorizarea dinamicii

• Garanție nelimitată.

Apropo de garanție nelimitată:

TaiDoc Technology Corp. oferă garanție pe viață pentru toate glucometrele. Astfel, în caz că acesta se defectează, inclusiv din motive ce țin de utilizator (lovire, cădere, etc.), tot ce este nevoie să faceți este să vă adresați la reprezentantul TaiDoc Technology Corp. în Moldova – Polisano Prim – și veți primi asistență gratuită, inclusiv schimbarea glucometrului defectat cu unul nou în cel mai scurt timp. Pentru asta, apelați la linia fierbinte gratuită: 0 800 77 0 77 sau accesați www.stopdiabet.md.

Glucometrul este foarte ușor de folosit. Urmăriți instrucțiunea video aici:

Importanța parteneriatului social cu TaiDoc Technology Corp.

TaiDoc Technology Corp. are toată încrederea că donația sa către cetățenii RM va avea un impact pozitiv, fără precedent, asupra sănătății diabeticilor, evitând complicațiile. Este importantă și educarea populației despre faptul că fiecare persoană care nu are diabet, dar se află în grupul de risc, trebuie să verifice glicemia regulat.

TaiDoc Technology Corp.  își exprimă deschiderea către noi astfel de parteneriate cu RM în viitor și va continua să ajute maximal beneficiarii campaniei, oferind suport informațional și tehnic.

În cazul în care aveți întrebări adiționale, contactați reprezentantul TaiDoc Technology Corp. în Moldova – Polisano Prim la:

  • Linia fierbinte gratuită: Luni- Vineri, 8.30-17.30, apel gratuit din orice rețea 0800 77 0 77
  • www.polisanoprim.md
  • www.stopdiabet.md

Împreună pentru o viață sănătoasă!

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.