„La invitația mea, interpreta Valeria, artistă a poporului în Rusia, va cânta la Chișinău și la Bălți pe 9 mai, de Ziua Victoriei. Renumita interpretă nu a fost demult timp în țara noastră și noi vom fi foarte bucuroși să o revedem în Moldova, în această zi importantă”, a scris Igor Dodon.

„În capitală, evenimentul se va încheia cu focuri de artificii colorate. Să sărbătorim Victoria împreună”, a mai adăugat șeful statului.

Dodon a menționat că  la concertele pe care le organizează de 9 mai la Chișinău și la Bălți vor fi prezenți și interpreți din Republica Moldova. Însă, nu a făcut publice numele acestora.

                              

AGORA menționează că la 9 mai este marcată Ziua Victoriei. Totodată, începând cu 2017 în Republica Moldova este marcată și Ziua Europei. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!