La 25 aprilie curent, ofițerii de investigaţii ai INI, în comun cu procurorii Procuraturii municipiului Chișinău, au reţinut doi dintre organizatorii grupului criminal împreună cu alţi complici. Două zile mai târziu, în urma examinării demersului privind aplicarea măsurii de reprimare-arest preventiv pe un termen de 30 zile, vis-à-vis de persoanele nominalizate, judecătorul Judecătoriei Chişinău, sediul Ciocana, a respins demersul înaintat, stabilindu-le măsura de reprimare preventive, liberarea provizorie sub control judiciar pe un termen de 30 zile, stabilindu-le un şir de obligaţii. 

Ulterior, învinuiţii au încălcat obligaţiile stabilite de instanţă, eschivându-se într-o direcţie necunoscută. În acest context, cetățenii care știu locul în care se află bărbații din imagini, sunt rugați să se adreseze oamenilor legii la numerele de telefon: 069999457, 022-577-153, 078710293.

Poliția va păstra confidențialitatea surselor de informare.

Citește și: Șantajau și distrugeau bunurile firmelor concurente. Șapte angajați ai unei companii de transport au fost reținuți


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!