Top 5 locuri de vizitat alături de copii, prin Republica Moldova (FOTO)

Top 5 locuri de vizitat alături de copii, prin Republica Moldova (FOTO)

Toate site-urile pe care le veți consulta vor oferi liste de locuri cu peisaje frumoase, încărcate de istorie și demne de văzut și cunoscut acasă. Ce facem însă cu picii? Micuții adesea se plictisesc sau obosesc. Ea.md a făcut o mică selecție de locuri interactive din Republica Moldova pe care le poți vizita cu cei mici, fiind sigur că vor avea cu ce-și ocupa timpul.

ZOOClub de la Bardar

O mini-fermă de struți, câțiva cai și ponei, un cangur, cocori încornorați, fazani, păuni sau lebede – pe toate le puteți vedea la Zooclub din satul Bardar, raionul Ialoveni în orice zi al anului. Puteți solicita excursie prin gospodărie însoțiți cu ghid, aveți posibilitatea să călăriți pe căi și ponei, puteți să hrăniți și să mângâiați animalele – ce poate fi mai distractiv pentru cei mici? Pe teritoriul gospodăriei puteți lua o cină romantică la malul iazului cu lebede, savurând gustul prepeliței la cuptor sau o salată cu ouă de prepeliță.

Publicitate
...

...

...

Vinăria Purcari, satul Purcari, sud-estul MoldoveiHanul lui Hanganu de la Rezina

Dacă sunteți prin părțile Rezinei intrați neapărat la Lalova. Hanul lui Hanganu este cea mai mare pensiune din zonă, renumită pentru preparatele culinare deosebite pe care le pregătește chiar gospodina casei. Pe timp de vară este accesibilă piscina hanului, puteți solicita un prânz pe prispă sau o amiază în podul cu fân. Amintirile copilăriei și atmosfera malului de Nistru vă sunt garantate. Dacă rămâneți pentru noapte, solicitați neapărat camera cu lejancă pentru toată familia, dar și o vizită prin beciul gospodarului Sergiu Hanganu. AICI mai multe detalii.

...

Pentru experiențe rurale deosebite, dar și culinărie locală savuroasă vă sunt recomandate și pensiunile de la Orheiul Vechi. Satul Butuceni oferă mai multe posibilități, fiecare dintre ele întrecându-se să propună vizitatorilor cât mai multe activități interactive, inclusiv pentru copii. Dacă duceți dorul activităților casnice sau din grădină puteți cere să vă implicați personal în pregătiri sau să luați sapa și să combateți buruienile din lunca Răutului. Agropensiune BUTUCENI, casa din Luncă, Vila Verde sau Vila Roz, Reședința Rotundu, dar și locurile frumoase care înconjoară satul sunt foarte primitoare, inclusiv pentru copii.

...

...

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal