Suspectul principal s-a dovedit a fi chiar fiul lor, în vârstă de 48 de ani, care locuia împreună cu victimele. După ce ar fi săvârșit infracțiunea acesta a plecat într-o direcție necunoscută.

Imediat, polițiștii au întreprins acțiuni pentru a fi depistat și reținut. Astfel, bărbatul a fost găsit în parcul central din orașul Sîngerei, cu un cuțit în mână, manifestând un comportament agresiv. 

Oamenii legii au depistat cuțitul cu care și-ar fi omorât părinții, dar și mijloace bănești: 15700 de euro, 690 de dolari și aproximativ 2200 de lei.

Acesta a declarat că a lucrat peste hotarele țării și că banii îi aparțin.

Bărbatul este reținut pentru 72 de ore și își recunoaște vina. Totodată este foarte agresiv și se încurcă în declarații când este întrebat despre motivul crimei. În acest caz a fost inițiată o cauză penala pentru omor. Suspectul riscă ani grei de pușcărie.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!