„Nu cumpărați vopsea de unghii pentru marcaj. Faceți teste de laborator. Să nu avem situații că aplicăm marcaj și la prima ploaie se spală. O să răspundeți cu funcțiile pentru calitatea vopselei pe care o veți aplica. Vreau să începeți cu intersecțiile aglomerate și instituțiile de învățământ”, a declarat Codreanu în cadrul ședinșei operative de la Primărie.

În acest an, municipalitatea a achiziționat 70 de tone de vopsea pentru aplicarea marcajului. Cantitatea ar urma să ajungă pentru aplicarea în două rânduri a marcajului rutier. Pentru comparație, anul trecut au fost cumpărate 20 de tone de vopsea. 

Totodată, primarul interimar le-a cerut responsabililor de reabilitarea străzilor să lucreze doar pe timp de noapte, pentru a nu crea ambuteiaje în oraș.

„Ziua puteți lucra la periferii. Faceți lucrări doar noaptea. Pe timp de zi să nu văd că se creează situații de discomfort pentru șoferi”, a punctat Codreanu.

Cu toate acestea în următoarea perioadă circulația pe mai multe străzi din Capitală va fi sistată ca urmare a efectuării lucrărilor de reparații. Cu informații detaliate Primăria promite să revină curând. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!