Sunt actriță, iar asta înseamnă... creștere continuă: în cultură generală, creștere profesională, dar poate cel mai important - managementul emoțional.

În actorie e important... tot, de la dorința de a face teatru până la alegerea regimului alimentar și igienic.

Vedeți repertoriul teatrului și alegeți spectacolele preferate. Bilete ONLINE aici.


Prima experiență în scenă... o asociez cu plimbarea pe un teren minat, norocul meu este că intuitiv am ocolit pericolul.

Pentru mine teatrul are un rol... educațional-motivațional, mă ajută să mă abțin de la multe, începând de la dulciuri și terminând cu reflecțiile asupra sensului vieții.


Cel mai dificil pe scenă îmi este să trăiesc secundă de după ce am uitat textul, o secundă cât o veșnicie, mulțumesc că e trecătoare.

Să împarți aceeași scenă cu soțul e minunat pentru că noi nu concuram pentru același rol, eu fiind actrița-femeie (râde).

Într-o familie de actori trebuie să ne amintim mereu unul altuia să nu molipsim și copii de teatru (luați-o drept glumă).

Alături de fiica mai mare, Andreea.

Când nu vine inspirația, pur și simplu mă opresc și cuminte aștept să vină. Acum, alta dată, într-o zi sigur vine. Bine că inspirația nu este Godot.

Viața mea a luat o altă întorsătură atunci când am înțeles ce meserie uimitor de pașnică și chiar benefică fac eu, în comparație cu alte meserii, unde deciziile tale pot aduce și crea neplăcerile, sentințe, lucruri ireversibile.

Azi încă mai cred în omenie. Cred cu toată convingerea că viața în cuplu este ceva special care te face să vrei să trăiești. Încă mai cred că putem fi copii buni care cresc copii buni!”

Imagini cu Mihaela Damian Oistric în mai multe dintre spectacolele naționalului în care joacă:


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!