„Vă comunic că în data de 10 aprilie 2019, în calitate de deputat, am adresat Casei Naționale de Asigurări Sociale o scrisoare prin care solicitam informații despre numărul de pensionari si pensiile lor. Răspunsul care a parvenit pe 2 mai a fost o bătaie de joc. Nu știu dacă e din cauza incompetenței șefei sau pentru că regimul nu vrea să divulge starea dezastruoasă din sistemul social. Pomana lor electorală cu 600 lei e praf în ochi pe lângă pensiile cu care sunt nevoiți bătrânii să supraviețuiască în fiecare lună”, a scris Liviu Vovc.

Iată solicitarea deputatului și răspunsul primit de la CNAS peste 22 de zile:


„Un an în urmă, când acolo era director Laura Grecu, se mai putea obține informații”, a scris Liviu Vovc, atașând informațiile livrate de CNAS în 2018, chiar dacă în momentul solicitării acestora el nu era deputat:


Amintim că, înainte de alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, mai mulți deputați PDM au fost numiți în diverse funcții de conducere. Valentina Buliga a ajuns director la CNAS.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!