„De dorit lanțul acțiunilor să-l construim logic. Nu avem nici măcar două partide care să discute formarea unei majorități parlamentare. Sunt zvonuri. E păcat să utilizăm acest timp prețios din emisiune pentru acest subiect”, a declarat Ion Chicu.

Totuși, rugat să spună dacă a primit vreo ofertă sau dacă a fost invitat la discuții în acest sens, șeful de la Finanțe a răspuns negativ. „Nu este sens să pierdem timpul. Nu au fost propuneri pentru discuții în acest sens, fiindcă este prematur. Acum, nu sunt discuții privind formarea unei coaliții”, a spus el.

Amintim că pe 4 decembrie 2018, după numirea fostului ministru al Finanțelor Octavian Armașu în funcția de guvernator al Băncii Naționale, premierul Pavel Filip a decis să-l propună în această postură pe secretarul de stat al Finanțelor, Ion Chicu. Iar președintele Igor Dodon a semnat decretul „fără dubii”, după cum a declarat chiar el.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!