Iată câteva răspunsuri oferite de cei prezenți la manifestația Partidului „Șor”:

„E foarte frumos. Am venit cu ocazia de 9 mai. Noi suntem mulțumiți de ceea ce face Ilan Șor pentru noi. E sărbătoarea de 9 mai, ziua de biruință, când s-a terminat războiul”.

„Sărbătorim 9 mai, ziua biruinței.”

„A murit foarte multă lume. Foarte mare importanță are această zi. Tineretul trebuie să știe câtă lume a murit și trebuie să sărbătorim, să ne aducem aminte.”

„Părinții noștri au dus lupta cu fascismul. Șor trebuie să fie el la conducere că face mult pentru orașe. Eu îi respect.”

Alții eu refuzat însă să vorbească cu presa, dar au recunoscut că au ajuns la Chișinău din localitățile țării cu transport organizat de Partidul lui Ilan Șor.

Menționăm că circa 450 de veterani au primit din partea partidului pungi cu produse alimentare în care s-au regăsit icre roșii, spumant, crupe și lapte condensat. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!