Tabăra de vară - a doua familie

Centrul Educațional Quo Vadis va deveni a doua familie pentru copilul tău. Aici i se propune un program de vară care îl va face să simtă gustul adevărat al vacanței și să profite de ea la maxim. Toți copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 11 ani vor învăța lucruri captivante și se vor distra în același timp. Educația, arta și jocul îi vor deveni cei mai buni prieteni.

Obiective îndrăznețe

Echipa de profesioniști și psiho-pedagogi, oameni care au depus, cot la cot, multă dragoste și nu mai puțin efort pentru ca cei mici să se simtă ca acasă, au formulat obiectivele programului taberei de vară: 

  • Studierea profundă a limbii engleze. Copiii vor începe să comunice în engleză de parcă e a doua limbă maternă. Puteți fi siguri de succesul lor, deoarece Quo Vadis este primul centru din țară acreditat de Agenția de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare deci, calitatea contează! 
  • Dezvoltarea simțitoare a creativității şi imaginaţiei. Ingeniozitatea copiilor va fi de invidiat. E greu de crezut, dar vor reuși să se implice în: ateliere de ceramică, construcții Lego, experimente, pregătirea bucatelor, oratorie și actorie și nu doar. Micii inventatori vor explora lumea prin joc în timpul excursiilor la aer liber. 

  • Stimularea întregului potențial. Vizitele la bazin, orele de dans vor lăsa amintiri incomparabile. Copilul va fi dificil de recunoscut în sensul bun al cuvântului. Toate calitățile ascunse vor evada și veți fi plăcut surprinși de schimbările produse.

Cu siguranță, în această vară visele multor copii vor deveni realitate, în special ale copiilor care vor merge la tabăra de vară Quo Vadis. Iar pentru că au grijă și de părinți – la înscrierea până pe 20 mai se aplică o reducere de 10%. 

Cu peste 16 ani de experiență în realizarea cursuri de limba engleza chisinau pentru copii, adulți și companii recunoscute, programele Centrului Educațional Quo Vadis sunt aprobate și autorizate de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării. De asemenea, Quo Vadis este un centru autorizat de pregătire și desfășurare a examenelor Cambridge, IELTS și TOEFL, în așa mod, puteți eventual continua studiile de limbi străine a copilului chiar și după sfârșitul taberei de vară.

Copilul va petrece o vacanță impresionantă într-un mediu modern, sigur, confortabil, sub supraveghere video, pentru siguranța sa și încrederea dvs.

Acum e foarte simplu să-i planificați vacanța din moment ce ați găsit soluția și da, cu siguranță, la final de articol vă doriți să mergeți și dvs. la tabara de vara Quo Vadis.

 

Toate detaliile le puteți afla pe site-ul: www.quo-vadis.md și la numărul de telefon (022) 99 99 88, de asemenea sunteți invitați să accesați pagina de facebook a cursurilor de limbi străine și a grădiniței și profilurile de instagram: @quo_vadis_md și @gradinitaquovadis.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.