În mesajul postat pe pagina sa personală, Natalia Tranga se întreabă cum poate să le explice copiilor săi „de ce nu există nicio justiție și de ce tata nu era de Paști”. 

„Cum să explici părinților că fiul lor a fost calomniat și că e puțin probabil ca organele de drept să elucideze minciunile și să-l elibereze pe fiul lor? Mă doare să văd o mamă care plânge de disperare și un tată care a îmbătrânit cu 20 de ani într-o zi”, scrie Natalia Tranga.

Femeia spune că, alături de soțul său, au muncit mult pentru a pune pe roate o afacere care, în acest an, împlinește 20 de ani.

„N-am crezut niciodată că va veni ziua în care mă voi dezamăgi de sistemul creat în țara noastră. Când nu există adevăr, dar există interese personale ale unor oameni cu putere. Încă mai cred că anchetatorii, procurorii și judecătorii vor rezolva acest haos și vor lua decizia corectă”, a conchis Tranga.

Proprietarul „La Plăcinte” şi „Andy`s Pizza”, omul de afaceri Andrei Tranga, a fost reţinut de procurorii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) pem 1 mai. Reținerea a avut loc într-un dosar penal deschis pentru şantaj, iar Tranga ar fi fost reținut alături de alte patru persoane pentru tentativă de deposedare de afacere.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!