În imaginile video se vede că un alt jucător a observat covorul de pe gheață, doar că a fost prea târziu ca să intervină.


Vineri seară, la Soci, Vladimir Putin a jucat în echipa legendelor, alături de vedete ale hocheiului rusesc precum Slava Fetisov şi Pavel Bure. Associated Press şi Reuters, citate de news.ro, au transmis că Putin a înscris opt goluri în meci, în timp ce Kremlinul a transmis că a înscris 10 goluri în partida care s-a încheiat cu scorul de 14 la șapte. Colegul său de echipă, ministrul Apărării, Serghei Șoigu, i-a mai adăugat în palmares trei goluri.

Vladimir Putin, a cărui încredere a scăzut în ultimii ani în Rusia din cauza problemelor economice, joacă periodic hochei cu oficiali guvernamentali, oameni de afaceri şi vedete din NHL, în meciuri care sunt transmise triumfalist la televiziunea naţională. De fiecare dată, i se oferă ocazii de a înscrie.

Echipa adversă a fost formată din jucători amatori, în care au fost incluşi prietenul din copilărie al lui Putin, Ghennadi Timcenko, miliardarul Vladimir Potanin şi mai mulţi guvernanţi ruşi.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!