O discuție mai puțin oficială, dar cu sens și, desigur, la un pahar de ceva bun. Cine vor fi speakerii la eveniment vă anunțăm cât de curând, dar, cert este că nu toate declarațiile lor vor putea fi auzite și urmărite online, chiar dacă vom avea și intervenții LIVE de la eveniment. Evenimentul este gândit astfel încât doar cei prezenți să afle secrete.

Accesul la eveniment este gratuit, dar în limita locurilor disponibile. Pentru a putea participa trebuie să vă înregistrați prealabil. Evenimentul va avea loc miercuri, 15 mai, începând cu ora 18.30, la Budweiser Grill & Pub, str. Sciusev 93. 

„ON&OFF the record” este organizat de AGORA.md în parteneriat cu Youth Association ASIST. Proiectul este susținut financiar de: Black Sea Trust for Regional Cooperation

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!