Rudele băiatului au comunicat polițiștilor că, acesta a plecat de acasă la 10 mai, în vizită la sora sa, la Chișinău, informație care nu s-a adeverit. Ulterior, în aceeași zi, a plecat la un prieten în raionul Dondușeni, iar la data de 11 mai, s-a întors, fiind pasager al rutei Dondușeni-Chișinău (fapt confirmat de șoferul rutei).

Semnalmentele tânărului: 17 ani, înalţimea 1,72 cm, ochi albaștri, brunet, era îmbrăcat în pulover de culoare gri, scurtă cu mâneci, blugi albaștri, adidași negri cu alb, pe cap avea chipiu negru cu inscripția „adidas", în spate purta ghiozdan.  Periodic poartă ochelari de vedere.

Preliminar, poliția a stabilit că ultima localizare a adolescentului ar fi fost în satele Lopatna și Susleni, raionul Orhei.

Dacă dispuneţi de informaţii ce ar ajuta la stabilirea locului aflării adolescentului, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau sunați la numerele de telefon 079113122 sau 112.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!