Titlul pentru inovaţie i-a revenit serviciului Mobile Cash, unic pe piaţa din Republica Moldova și țările din regiune, care permite clienților simplu și rapid retragerea sau alimentarea cu numerar a contului de card la bancomatele Moldindconbank utilizând doar telefonul mobil.

Astfel, deţinătorii de carduri Moldindconbank pot efectua gratuit operațiuni de retragere sau alimentare cu numerar a cardului fără utilizarea fizică a acestuia, iar efectuarea transferurilor de bani în numerar altor persoane din RM a devenit și mai comodă grație rețelei de bancomate Moldindconbank (240 unități) prezente în fiecare oraș din țară. În prezent, mii de clienți au apreciat avantajele serviciului, efectuând lunar peste 20 000 de tranzacții mobile cash.  

La capitolul inovaţii, în categoria Plăți, Moldindconbank este plasată alături de alte 9 bănci și companii Fintech din întreaga lume: Alfa Bank (Rusia), China Guangfa Bank, DBS (Singapore), FAB (First Abu Dhabi Bank, Emiratele Arabe Unite), Mashreq (Emiratele Arabe Unite), Millenium bim Mozambique (Mozambic), NBK (Kuweit), Nuggets şi Telenor Microfinance Bank (Pakistan).  

Pentru mai multe detalii despre Mobile Cash accesaţi AICI

Sursa: https://www.gfmag.com/

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.