Despre impactul pe care îl au minivacanțele de sărbători asupra activității întreprinderilor din municipiul Chișinău vom afla de la primarul general interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu.

Directorul Liceului Teoretic „Mircea Eliade”, Grigore Vasilache, ne va spune cât de eficiente sunt zilele de recuperare, din perspectiva cadrelor didactice, dar poate și a elevilor.

Iar Alina Beleuță, CEO AdCenter, va vorbi despre cum acest lucru impactează sectorul privat.

Dacă te-am intrigat și vrei să auzi de la prima sursă părerile speakerilor și ce argumente aduc în favoarea sau împotriva zilelor de odihnă, dă fuga și te înregistrează la eveniment. Accesul este gratuit, dar în limita locurilor disponibile. Evenimentul va avea loc miercuri, 15 mai, începând cu ora 18.30, la Budweiser Grill & Pub, str. Sciusev 93. 

„ON&OFF the Record” este organizat de AGORA.md în parteneriat cu Youth Association ASIST. Proiectul este susținut financiar de: Black Sea Trust for Regional Cooperation

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!