*Acest material este sponsorizat

Demystifying DevOps - conferința TECH FLOW dedicată comunității IT, organizată de Endava

Demystifying DevOps - conferința TECH FLOW dedicată comunității IT, organizată de Endava

Dacă adineauri opinia generală indica spre companiile mici, care erau devorate de giganții din industrie, realitatea s-a schimbat. Companiile cu ritmuri mai rapide de dezvoltare le devorează pe cele mai lente. În condițiile în care industriile de vârf se confruntă cu schimbări și inovații, care explodează peste noapte, pentru a rămâne competitive, companiilor nu le rămâne decât să se adapteze și să urmeze trend-ul. E primordial astfel, ca business-ul și IT-ul să coopereze și să reacționeze în unison la cerințele clienților de a avea la îndemână ultimele inovații în cel mai rapid mod posibil.

Pentru a doua oară la Chișinău, Endava organizează conferința TECH FLOW. Tema din acest an - „Demystifying DevOps”- își propune elucidarea importanței parteneriatului între business și IT și răspunsul la întrebarea de ce uneori e necesar să eșuezi pentru a atinge cote și mai mari de succes.

Ce este TECH FLOW?

Sub umbrela TECH FLOW se organizează o serie de evenimente dedicate comunității IT. Astfel, Endava își aduce aportul în dezvoltarea comunității IT din orașele în care activează. Evenimentul are deja numeroase ediții la activ, petrecute la București, Cluj, Skopje, dar și în locațiile din America Latina: Buenos Aires si Rosario.

TECH FLOW a apărut din dorința de a reuni profesioniștii IT pentru schimb de experiență, oportunități de socializare și discuții de calitate.

Ce este DevOps și de ce este important să abordăm acest subiect?

Conceptul DevOps - precum un cameleon - a metamorfozat traversând ipostaze de rol și disciplină, în metodologie cu un set robust de tool-uri, până a ajunge la statutul alfa de fenomen și cultură, care transformă dinamica oricărei organizații care îl implementează. Într-un limbaj mai tehnic, DevOps își propune să aducă la perfecțiune colaborarea și fuziunea între departamentele, care dezvoltă software cu cele, care fac IT Operations. Sinergia creată în urma apropierii acestor echipe crește velocitatea cu care atingem obiectivele și livrăm produse impecabile, în condiții ambigue, în continua schimbare.

DevOps transformă și structura organizațională: se creează echipe mixte, astfel dezvoltarea este mai dinamică, testarea mai rapidă, iar reacția clientului vine imediat. Membrii echipelor și companiilor care practică DevOps devin mai productivi, iar pasiunea pentru a învăța, a aplica tehnologii noi și interesante aduce plus valoare muncii lor și le oferă satisfacție de la lucrul pe care îl fac.

Despre eveniment:

Recent, DevOps a celebrat aniversarea de 10 ani de când a fost lansat ca și concept și acesta este un bun motiv să privim și să analizăm evoluția sa și cum s-a dezvoltat de la un set de instrumente pentru un lucru mai eficient, la o nouă disciplină și o întreagă cultură.

La Endava TECH FLOW se va discuta despre evoluția DevOps, practicile și ipotezele despre dezvoltarea sa în viitor, așa cum DevOps este puterea în spatele evoluției digitale - acesta va ajuta la transformarea digitală, care va aduce produse de calitate și mai înaltă și o nouă experiență a consumatorului.

Când? 30 mai, de la 18:00 până la 21:30

Unde?  Tekwill, str. Studenților 9/11

Înregistrare: Participarea la eveniment este gratuită, dar locurile sunt limitate. Grăbește-te să te înregistrezi aici, pentru a prinde un loc la conferința TECH FLOW.

Invitați și subiecte: Evenimentul are 3 speakeri din Londra și Chisinau, profesioniști cu ani buni  în domeniu.

Key-speaker-ul evenimentului este Chief Technical Officer la Endava.

Eoin Woods vine de la Londra și este cel care ghidează dezvoltarea capacității de livrare tehnică a companiei.

Înainte de a se alătura echipei Endava, Eoin a petrecut 10 ani în industria de producere a sistemelor informatice. Este un autor cunoscut de cărți de specialitate, publicat și citit în zeci de țări, este co-autorul cărții "Software Systems Architecture", publicată de Addison-Wesley, și a fost apreciat cu premiul 2018 Linda N. Northrup pentru Software Architecture.

Tema abordată de Eoin Woods în cadrul Tech Flow este DevOps behind the tools.


Speaker-ul din Chișinău este Andrei Moraru care are în activ mai bine de 10 ani experiență în IT și la moment ajută clienții Endava să atingă noi culmi în procese complexe precum virtualizarea și automatizarea, în rolul sau de Cloud Development Consultant.

La Tech Flow Andrei va aborda tema: Azure DevOps - the curious case of Azure Resource Manager (ARM) templates, dar va interveni și cu un exercițiu practic în mod live.


Edward Butler, care este Endava VP Cognitive Computing, Londra, va aborda subiectul: Does change mean downtime?

Cu 20 ani experiență in tech, Edward este o voce recunoscută în arii precum: DevOps, Application Management, Business Analysis și Cloud Computing.

Fiind pasionat de latura “umană” a IT-ului, Edward lucrează cot la cot cu giganții din diverse industrii pentru a-i ajuta să gaseasca noi modalități de implementare a tehnologiilor precum Continuous Delivery.

Cui îi este destinat evenimentul TECH FLOW? 

Evenimentul TECH FLOW este dedicat tuturor profesioniștilor din domeniul Tehnologiilor Informaționale, fie că sunt developeri, testeri, manageri de proiect sau fac parte din alte discipline. Conferința este o ocazie bună de socializare, schimb de experiență și păreri; o oportunitate de a aborda noi posibilități de lucru în echipă într-o lume, în care evoluția continuă este unica constantă.

Mai multe actualizări și informații despre Tech Flow Chisinau | Demystifying DevOps găsești pe pagina evenimentului.

P.

P.

Vezi și aceste știri
Năstase susține că lisat unui nou Cabinet de miniștri este pregătită: „Platforma DA are în acest momentul cel puțin trei candidați la funcția de premier”

Năstase susține că lisat unui nou Cabinet de miniștri este pregătită: „Platforma DA are în acest momentul cel puțin trei candidați la funcția de premier”

Aproape toată populația din orașul chinez Wuhan a fost testată la COVID-19 în două săptămâni. Iată câte cazuri pozitive au fost confirmate

Aproape toată populația din orașul chinez Wuhan a fost testată la COVID-19 în două săptămâni. Iată câte cazuri pozitive au fost confirmate

Maia Sandu exclude orice dialog cu PSRM: „Singura soluție bună sunt alegerile parlamentare anticipate”

Maia Sandu exclude orice dialog cu PSRM: „Singura soluție bună sunt alegerile parlamentare anticipate”

Advertoriale
Rozetka.md a livrat în peste 150 de localități din țară. A ajuns și la tine?

Rozetka.md a livrat în peste 150 de localități din țară. A ajuns și la tine?

Întâmpină vara în cea mai bună formă, fără cheltuieli în plus! 5 aparate de fitness, disponibile și acasă

Întâmpină vara în cea mai bună formă, fără cheltuieli în plus! 5 aparate de fitness, disponibile și acasă

Academia Virtuală a Antreprenorilor, o soluție UE pentru instruirea antreprenorilor pe timp de criză

Academia Virtuală a Antreprenorilor, o soluție UE pentru instruirea antreprenorilor pe timp de criză

DONEAZĂ
Descarcă aplicația AGORA
EMISIUNI
 • Marius Solcan - Business la 23 ani, investitorul din avion, cocktail barul Marlene | NOTA DE PLATĂ (VIDEO)
  Marius Solcan - Business la 23 ani, investitorul din avion, cocktail barul Marlene | NOTA DE PLATĂ (VIDEO)
 • Podcastul „Bilet în Parlament”: Vrei să pleci (din partid), dar nu mă, nu mă iei. Cum își justificau transfugii migrările
 • Radu Lazăr - Endava, succesul în carieră, atitudinea față de crize, provocări și oportunități în IT, management | NOTA DE PLATĂ
 • Podcastul „Bilet în Parlament”: Ne uităm peste gard la vecini, sau ce fac alte state în lupta cu COVID-19
 • Ruslan Cojocaru - Viziunea față de crize, educație financiară, Tucano Coffee, Oliva Verde și NOTA lui DE PLATĂ (VIDEO)
ȘTIRI DE PE EA.MD
 • Meghan Markle s-a expus asupra situației ce se întâmplă în SUA
 • Top 5 cărți noi, care se citesc dintr-o răsuflare
Cele mai populare
 • 1
  Fosta notară a lui Plahotniuc se plânge că e amenințată de apropiați ai lui Platon. Face apel către Dodon și Stoianoglo (VIDEO)
 • 2
  Cutremur resimțit la Chișinău
 • 3
  George Floyd a murit din cauza asfixierii. Polițistul care a ținut genunchiul pe gâtul victimei, pus sub acuzare
 • 4
  O companie din Ucraina cere despăgubiri de milioane de la Guvernul RM: Ar avea legături cu Veaceslav Platon (DOC)
Taguri populare
Autentificare
Creează cont