Ce presupune unul dintre cele mai prietenoase programe de susținere a tinerilor antreprenori din Moldova

Ce presupune unul dintre cele mai prietenoase programe de susținere a tinerilor antreprenori din Moldova

Tinerii antreprenori din țara noastră au acum un partener de încredere pentru succesul lor - Campania #FinComBusiness. Lansat de FinComBank S.A., programul deja numără mai mulți tineri cu mici afaceri din Republica Moldova care au beneficiat de finanțare din partea Băncii. Întreprinzătorii își dezvoltă business-ul pe întreg teritoriul țării: Drochia, Rîșcani, Orhei, Glodeni, Soroca și Comrat.

Programul de susținere a tinerilor antreprenori oferă:

Publicitate

· finanțare până la 1.500.000 de lei;

· rata dobânzii 4,5%;

· perioada de grație până la 12 luni;

· comisionul de acordare a creditului este de doar 0,5% din suma creditului aprobat.

O istorie de succes

Printre tinerii antreprenori care au beneficiat de fondurile alocate prin intermediul proiectelor speciale de finanțare IFAD (FIDA), RISP și PAC se numără și Nacu Igor, originar din s. Susleni, r-nul Orhei, care a înființat în 2015 întreprinderea GT „Nacu Igor Vitalii”. La cei 30 de ani, acesta deține o gospodărie de circa 38,28 ha, unde prelucrează culturi cerialiere, cum ar fi porumb, floarea-soarelui și grâu.

„FinComBank este Banca care oferă credite la cele mai avantajoase condiții pentru tinerii antreprenori care doresc să-și dezvolte o afacere. Sunt mulțumit de serviciile prestate de Bancă”, a menționat Nacu Igor. Recent cu împrumutul de la FinComBank S.A. acesta a reușit să cumpere tehnică agricolă. „Am apelat la serviciile Băncii pentru a obține un credit, cu scopul de a procura utilaje agricole necesare. Colaboratorii mi-au explicat detaliat care sunt condițiile de creditare, aceștia m-au îndrumat cu amabilitate pe tot parcursul pregătirii actelor necesare”, a menționat tânărul antreprenor.

Susținere pentru procurarea tehnicii agricole

Un alt tânăr care a beneficiat de finanțare în cadrul proiectelor speciale este și Andrieș Alexei, originar din satul Șuri, r-nul Drochia. „Datorită banilor împrumutați de la FinComBank am procurat tehnică agricolă, pentru prelucrarea calitativă și operativă a terenurilor”, a subliniat întreprinzătorul. Acesta a început businessul de unul singur în 2017, iar, acum, Andrieș Alexei planifică să mai achiziționeze tehnică agricolă pentru a-și ușura munca și pentru a economisi timp. El este mulțumit că într-un timp scurt a reușit să-și realizeze dorința de a procura utilaje noi, printre care un tractor.

„Mulțumesc FinComBank pentru susținere și pentru suportul acordat tinerilor. Nu este pentru prima dată când primesc un credit de la Bancă, și de fiecare dată mă conving că FinComBank este un partener de încredere”, a menționat Latișev Dmitrii, originar din s. Rudi, r-nul Soroca. Tânărul în vârstă de 27 de ani se ocupă cu livezi de mere încă din 2012. Datorită împrumutului, acesta a reușit să cumpere utilaje și un frigider industrial.

Campania #FinComBusiness este destinată tinerilor întreprinzători care au între 18 – 35 de ani și care dețin 75% din capitalul întreprinderii (în decursul primilor doi ani de finanțare). Proiectele speciale sunt acordate întreprinzătorilor care își desfăsoară activitatea pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Fondurile sunt alocate pentru procurarea utilajelor și bunurilor, noi sau de mâna a doua, inclusiv a mijloacelor circulante, pentru desfășurarea activităților în domeniile axate pe agricultură și cele legate de alte sectoare ale economiei naţionale, pecum și pentru activitățile ce țin de exportul direct sau indirect.

Toți doritorii sunt așteptați la o cafea în subdiviziunile Băncii pe întreg teritoriul țării. De asemenea, aici puteți afla mai multe detalii despre condițiile de creditare de la FinComBank pentru tinerii antreprenori.

#FinComBusiness – partenerul succesului tău!

Mai multe detalii:

Теl.: (+373-22) 26-99-99 E-mail: [email protected] Website: www.fincombank.cоm

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal