Jurnalistul Roberto Gomez a spus la Radio Marca că unul dintre motivele care l-au determinat pe Antoine Griezmann să plece de la Atletico este Lionel Messi. Griezmann și starul argentinian au avut deja o întâlnire în care au vorbit despre această mutare, mai susține aceeași sursa.

„Nu am putut să îi spun nu lui Leo", le-a transmis Griezmann lui Diego Simeone și celor din conducerea lui Atletico Madrid, potrivit digisport.ro.

Francezul a lăsat să se înțeleagă că s-a înteles deja cu o echipă, iar aceea este Barcelona. Totuși, mutarea nu va fi oficializată acum pentru că , în acest caz, Barcelona ar trebui să plătească pentru Griezmann 200 de milioane de euro, conform unei clauze. Abia peste o lună și jumătate se poate face anunțul oficial, caz în care catalanii vor plăti 120 de milioane de euro.

City încearcă să îl deturneze pe Griezmann

Manchester City a pus ochii pe Antoine Griezmann, deși francezul este cu un pas în curtea Barcelonei. "Cetățenii" au șanse mici de izbândă, iar încercarea lor se poate dovedi a fi una tardivă, în condițiile în care starul francez vrea pe Camp Nou. 

Griezmann pleacă de la Atletico după 5 ani

Antoine Griezmann a fost cumpărat de Atletico Madrid, în 2014, de la Real Sociedad, pentru 30 de milioane de euro. Între timp, cota atacantului a ajuns la 150 de milioane de euro, după sezoanele extraordinare petrecute alături de Diego Simeone.

Griezmann a marcat pentru Atletico 133 de goluri în cele 252 de meciuri adunate în toate competițiile. Antoine Griezmann a câștigat trei trofee alături de Atletico Madrid, Europa League (2018), Supercupa Europei (2018) și Supercupa Spaniei (2014).

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!